Agenda

Dimarts 23 d’abril de 2013. Monestir de Sant Cugat del Vallès. 21h. Entrada gratuïta. Concert de la Coral Sant Cugat del CMSC (dir.: Tomeu Quetgles Roca) i d’una coral francesa. Repertori variat.

Dissabte 1 de juny de 2013. Cehegín (Múrcia). Hora per determinar. Concert del Cor Diatessaron (dir.: Tomeu Quetgles Roca). Música profana hongaresa i música sacra bàltica. Entrada lliure. Donatiu voluntari.

Diumenge 2 de juny de 2013. Alcantarilla (Múrcia). Hora per determinar. Concert del Cor Diatessaron (dir.: Tomeu Quetgles Roca). Música profana hongaresa i música sacra bàltica. Entrada lliure. Donatiu voluntari.

Dissabte 15 de juny de 2013. Vilassar de Dalt. Hora per determinar. Concert de la Coral Mareny (dir.: Tomeu Quetgles Roca). Repertori de música antiga.

Dissabte 29 de juny de 2013. Basílica de Montserrat. Hora per confirmar. Concert a càrrec de diverses corals, entre elles la Coral Sant Cugat del CMSC (dir.: Tomeu Quetgles Roca). El Pessebre de Pau Casals. Director: Daniel Mestre. Aforament limitat.

Dissabte 29 de juny de 2013. Badalona. Hora per determinar. Concert de fi de curs de totes les seccions de l’Orfeó badaloní.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: